7x beter

Een occasion kopen betekent vaak "oppassen geblazen". De kans op een defect neemt toe naarmate de auto ouder wordt. Er ontstaan onvoorziene kosten en de consument is hier vaak de dupe van. Bij Autoparc in Alphen aan den Rijn is die kans klein. Dat komt omdat Autoparc zeer selectief te werk gaat als het om inkopen van tweedehands auto's gaat. Zo goed als alle occasions worden betrokken van een zeer goed aangeschreven autobedrijf. Omdat Autoparc altijd openheid geeft over de technische staat van de auto, komt u na de aankoop van een occasion niet voor verrassingen te staan.

Waarom een occasion kopen bij Autoparc in Alphen aan den Rijn?

Onze occasions zijn veelal afkomstig van Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn. Dit autobedrijf werd in oktober 2013 winnaar van de landelijke verkiezing BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2013-2014 en heeft een zeer goed imago opgebouwd als het gaat om klanttevredenheid.

De occasions die aan Autoparc worden geleverd zijn in veel gevallen ingeruild door de eerste of tweede eigenaar. In de meeste gevallen zijn deze auto's goed onderhouden en is de onderhoudshistorie bij de auto aanwezig. Hierdoor is Autoparc in staat een kwaliteitslabel te bieden met een 7-tal zekerheden: 7x BETER.

Onze occasions zijn 7X BETER:


Klik hier voor onze actuele voorraad occasions

Direct contact
Patrick van den Boom Patrick van den Boom
Feedback